Tips til deg med blondt hår

Få sunt, vakkert og silkemykt blondt hår med milk_shake! 🌸

Blondt hår kan være vakkert, men det krever også spesiell omsorg og oppmerksomhet for å holde det på best mulig måte.

Enten du er naturlig blond eller har farget håret blondt, er det viktig å forstå hvordan du tar vare på det riktig for å holde det sunt og strålende. Her er noen få tips til deg som ønsker seg sunt, vakkert og silkemykt blondt hår! 

 

 

Bruk produkter dedikert for blondt hår

Det første trinnet er å bruke en sjampo og balsam som er spesielt utviklet for blondt hår.

Milk_Shake sin Silver Shine serien er en bestselger og det med en god grunn! Produktene er fylt med naturlige ingredienser som kamille, honning og melkeproteiner for å forbedre de blonde tonene samt styrke håret. Sjampoen renser håret skånsomt mens balsamen gir næring til håret, samtidig som den nøytraliserer gule toner. 

 

Pleie, pleie pleie

Et annet viktig skritt er å bruke en ukentlig behandling eller maske for å reparere og styrke håret. Blondt hår har også en tendens til å bli tørt og sprøtt, så det er viktig å bruke en leave-in eller Milk Shake Integrity - Incredible Olje. Dette er en reparerende og beskyttende olje. Formulert for å beskytte håret mot varmen fra føning, retting og andre stressfaktorer som kan svekke håret.                                 

Milk_Shake Silver Shine - Whipped Cream er enda et flott alternativ for blondt hår, da den gir mye fuktighet, pleier og bevarer hårfargen. Beriket med et spesielt fiolett pigment som nøytraliserer gule og gylne toner. 

 

Beskytt håret 

I tillegg til å bruke de riktige produktene, er det også viktig å være oppmerksom på hvordan du styler håret ditt. Prøv å unngå å bruke varmestylingverktøy så mye som mulig, da de kan forårsake ytterligere skade på allerede tørt hår. Velg heller frisyrer med lite vedlikehold som fletter som ikke krever bruk av varme.

Til slutt, vær forsiktig når du utsetter det blonde håret ditt for solen. UV-stråler kan forårsake skade og blekne det blonde håret ditt. Det anbefales å bruke et hårprodukt med solkrem eller bruke lue eller skjerf for å beskytte håret mot solen.

 

 

Blondt hår krever absolutt litt ekstra pleie og oppmerksomhet, men det er definitivt verdt det! Med de riktige produktene fra Milk_Shake, og noen få enkle hårpleietips, kan du holde det blonde håret ditt sunt og strålende. 💚