Melted-produktene: Perfekt for globetrottere med en grønn sjel

Er du en eventyrlysten miljøforkjemper som alltid er på farten? Da er Insight Professional sin Melted-serie noe for deg! Disse vannfrie produktene kommer i flasker på under 100 ml og er ikke bare praktiske, men også skånsomme mot miljøet. Her er noen av fordelene ved å bruke Melted-produktene fra Insight Professional:

  1. Miljøvennlig: Melted-produktene inneholder ingen skadelige kjemikalier, og deres vannfrie natur bidrar til å redusere vannforbruket. Dermed kan du føle deg trygg på at du tar vare på planeten vår mens du pleier deg selv. 

  2. Perfekt for reiser: Med flasker på under 100 ml er Melted-produktene ideelle for å ha med seg i håndbagasjen når du er ute på eventyr. Du trenger ikke bekymre deg for å overgå væskegrensene på flyplassene, og du får mer plass til dine andre reiseessenser.

  3. Allsidig og praktisk: Melted-produktene er designet for å være effektive og brukervennlige. Du trenger ikke vann for å aktivere dem, noe som betyr at du kan bruke dem når som helst og hvor som helst – enten du er på fjelltur, på stranden, eller på et hotellrom.


    Hvis du er på utkikk etter flere spennende produkter fra Insight, kan du utforske våre 
    insight-bundles - våre spesielle hårpakker til hyggelige priser, som passer dine behov. Så om du sliter med tørt og dehydrert hår eller hår uten volum vil du kunne finne produkter som er skreddersydd for å gi deg den beste pleien.